1U0953155C 1U0953156C 02K945415G
Nic nie sugeruję, do niczego nikogo nie namawiam, wyrażam tylko swoje zdanie
Paweł, sorry, ale mówię jak jest
no ja rozumiem, Klient decyduje ale gdy ja zejde z ceny te 8zł na calosci to musialbym to za darmo sprzedac i sie na tym tylko narobic bo te pare złotych minus podatek mam zysku na tym :/ oswietlenie jest mało znizkowe wsrod oryginalow...
Pytanie tylko - ile oni za wysyłke sobie licza ? Bo suma sumarum wyjsc moze tyle samo...
pozdrawiam, Paweł
[ Dodano: Sro 08 Sty, 14 16:09 ]
Zamieszczone przez kiler01
w jakiej cenie i czy sa od reki ?
Monroe HD sp3349
lejsefors 4285720
pozdrawiam
hej,
Monroe HD sp3349 - odpowiednikiem tego niby jest lesjofors 429508 bo monroe nie mam- 194zł
lejsefors 4285720 - 154zł
obiue pozycje mam dostepne w hurtowni, 1-2 dni i moge to miec u siebie (ta pierwsza jest trudniej dostepna ale jest).
skoda - 1zd955023 - 1005zł
ten numer 1ZD nie wchodzi w europejski cennik bo to numer nie dla aut na europe a poza tym jest to silnik napedu wycieraczek. PEwnie znalazles ten numer na zestawie boscha gdzies w necie... Takiego boscha nie mam tez nigdzie.
zamiennika nie mam w hurtowni niestety.
generalnie wiec chyba za duzo nie pomoge :/
pozdrawiam
icegoranet, wiesz może czemu te mechanizmy są takie drogie? Jak pytałem do O1, to też mi cenę kilka stówek rzuciłeś...
1. bo całą grupa VW (audi, vw. skoda, seat) po prostu na tym zarabia, my sprzedawcy musimy to kupic ze znizką ktorej prawie nie ma bo VW czy Skoda musi na tym sama zarobic.
2. bo zamienniki ktore są - to są miernej jakosci i wszyscy o tym wiedza.
generalnie my sprzedawcy po odliczeniu podatkow na takim mechanizmie to chyba dobrej flaszki 0,5 nie zarabiamy, a skoda owszem... :/
Komentarz